Skip navigation

OUTDOORCHEF AG

Swiss-Grill-Innovation_940x465-768x380.jpg

SWISSNESS. VÅRT DNA.

Vi är ett schweiziskt företag och blickar tillbaka på en långårig schweizisk historia:

Outdoorchef AG är ett dotterbolag till Diethelm Keller Group, ett internationellt verksamt schweiziskt holdingbolag som leds av grundarfamiljen i fjärde generationen.

Dieter Keller gruppens historia sträcker sig tillbaka ända till 1800- talet.På den tiden seglade två unga pionjärer, Wilhelm Heinrich Diethelm och Edward Anton Keller till fjärran östern. Edward Anton Keller anslöt sig 1868 till ett filippinskt importföretag, samtidigt som Wilhelm Heinrich Diethelm också fick fotfäste inom handelsnäringen i Singapore 1871.

Under årens lopp utvecklade sig båda till framgångsrika och ansedda företagare i Sydostasien samtidigt som de bibehöll en stark anknytning till Schweiz. 

1945 slöt sig båda samman och gick in på den schweiziska marknaden med ett handelsföretag. Tillsammans ägnade de sig såväl åt exporten från Schweiz som importen till Schweiz.

Under årens lopp utvecklade de båda grupperna en noggrant utvald handelsportfölj och i juli 2000 gick de slutligen samman till Diethelm Keller Group. I Diethelm Keller koncernens märkesportfölj finns det exklusiva möbelmärken som Dedon eller Garpa, reseportalen Globetrotter samt OUTDOORCHEF.

 

GASOLKLOTGRILLEN MED DET UNIKA KONSYSTEMET

Grillarna från OUTDOORCHEF designas och utvecklas genomgående av innovativa schweiziska ingenjörer. Medan våra grillar förbättras kontinuerligt har kärniden till en unik gasolklotgrill på vilken man kan grilla enkelt, mångsidigt och nyttigt haft bestånd sedan över två årtionden. Det schweiziska företaget OUTDOORCHEF är fortfarande passionerat engagerat i att göra grillningen till en avslappnad, omväxlingsrik upplevelse, som för samman människor och ger dem en njutningsfull tid.

Konen som är gasolklotgrillens kärna revolutionerade grillmarknaden för 25 år sedan har OUTDOORCHEF bibehållit ända tills idag. Det beprövade konsystemet förhindrar även i våra innovativa tjugohundratalsgrillar  den oönskade fettbranden samtidigt som den sfäriska formen sörjer för en perfekt värmefördelning. Med metoden att grilla indirekt med OUTDOORCHEF förvandlas grillen till en varmluftsgrill och lämpar sig därmed perfekt för tillredning av kött, särskilt för stora köttbitar som tillagas skonsamt och är nästan oslagbara när det gäller saftigheten - grillmaten behöver inte ens vändas. Så har du mer tid för att ha det mysigt tillsammans med dina gäster.

Tack vare de mångsidiga användningsmöjligheterna ersätter grillarna från OUTDOORCHEF ett komplett kök. Med dubbelbrännaren kan du steka på låga temperaturer och grilla, baka och laga mat på höga temperaturer. Vare sig kött, krispig pizza, färskt bröd eller paella - den kulinariska kreativiteten vet inga gränser.

 

Lugano Yves.jpg

Choose your country or region

Belgium
French Dutch
France
French
Switzerland
German French Italian
Netherlands
Dutch
Moldova
Romanian
Germany
German
Sweden
Swedish
Italy
Italian
Denmark
Danish
Slovakia
Czech
Czech Republic
Czech
Cyprus
Greek
Bulgaria
Bulgarian
International
English
Austria
German
Greece
Greek
Romanian
Romanian
United Kingdom
English