Skip navigation

EN RUND FRAMGÅNGSHISTORIA

När Mike Lingwood uppfann gasolklotgrillen för mer än tjugo år sedan , ville han konstruera någonting som var bättre än bara en vanlig grill. Hans dröm var en nyttig och omväxlingsrik Barbecue Culture, som erbjuder människorna en unik grillupplevelse.

Gasolklotgrillen blir en världssuccé och gör OUTDOORCHEF berömd. Uppfinningar som t.ex. den patenterade konen som skyddssköld mot fettbrand och ett stort sortiment av mångsidiga tillbehör sörjer för att vår Barbecue Culture firas av mer och mer människor.

Med sina gasol-, kol och elgrillar hör OUTDOORCHEF internationellt till de etablerade leverantörerna på marknaden. Stimulerade av den ständigt växande fangruppen har ingenjörer och tekniker hos OUTDOORCHEF bara ett mål: att med entusiasm och uppfinningsglädje vidarutveckla denna Barbecue Culture.


HEMLIGHETEN BAKOM DEN PERFEKTA
BARBECUE UPPLEVELSEN

ENKELT

Med OUTDOORCHEF lyckas du helt enkelt med allt– och allt på ett mycket enkelt sätt. Med ett par handgrepp är grillen monterad. Genom den enkla hanteringen av apparaten kan du uppnå ett perfekt grillresultat. Tack vare våra grillsystem, högkvalitativt besiktigade galler och en integrerad droppskål är grillen snabbt rengjord och klar att användas på nytt.

MÅNGSIDIG

Med OUTDOORCHEF klarar du alla kulinariska utmaningar. Om du använder gasol, träkol eller el, om du ska grilla, laga mat eller baka: Våra intelligenta grillsystem och det mångsidiga OUTDOORCHEF tillbehörssortimentet garanterar dig en variationsrik grillglädje och avkoppling under bar himmel.

NYTTIGT

Förutsättningen för OUTDOORCHEF för en alltigenom lyckad och välsmakande Barbecue upplevelse. Genom att fettbränder undviks och att det är möjligt att tillaga maten skonsamt bidrar även här de innovativa grillsystemen från OUTDOORCHEF till en lätt och nyttig livsstil. Även dina grannar kommer att glädjas åt det.

Choose your country or region

Belgium
French Dutch
France
French
Switzerland
German French Italian
Netherlands
Dutch
Moldova
Romanian
Germany
German
Sweden
Swedish
Italy
Italian
Denmark
Danish
Slovakia
Czech
Czech Republic
Czech
Cyprus
Greek
Bulgaria
Bulgarian
International
English
Austria
German
Greece
Greek
Romanian
Romanian
United Kingdom
English